XXV Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport

XXV Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport
El Palau Bofarull de la Diputació a Reus està acollint fins al dia 3 de novembre la mostra Fotosport 2018, XXV Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport.
Fotosport és una saló fotogràfic internacional biennal que organitza el Club Natació Reus Ploms, entitat que enguany celebra el seu centenari, des de l’any 1970 amb l’objectiu de reflectir l’essència de l’esport a través de la fotografia.
La mostra recull les 50 millors imatges participants en aquesta edició, guanyadores o finalistes, que ha tingut una participació superior a les darreres convocatòries amb un total de 1.599 imatges de 129 artistes diferents procedents de 32 països d’arreu del món i que compta amb Josep M. Casanoves com a comissari. A més, com a novetat d’aquesta edició, s’ha incorporat de forma excepcional un premi a les millors imatges de la XVIII edició dels Jocs del Mediterrani, celebrats a Tarragona del 22 de juny a l’1 de juliol d’aquest 2018.
Durant l’acte d’inauguració de l’exposició, amb la presència de Joan Olivella, diputat delegat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joaquim Enrech, regidor de l’Ajuntament de Reus, Isidre Guinjoan, president del Club Natació Reus Ploms, José A. Andrés, president de la federació catalana de fotografia, i Josep M. Casanoves, comissari de la mostra, es va presentar un llibre sobre el certamen que recull un centenar d’imatges i informació complementària sobre participants i guanyadors de la present edició.
Aquesta mostra se suma a les nombroses exposicions que al llarg de l’any se celebren al Palau Bofarull de la Diputació a Reus i que reben aproximadament 17.310 visitants anuals. ‘Fotosport 2018, XXV Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport’ la podeu visitar fins al proper dissabte 3 de novembre.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.