La campanya de comercialització d’espais disponibles al Mercat Central es prorroga fins al 30 de juny

A finals de febrer, l’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, va iniciar una campanya de comercialització dels espais disponibles al Mercat Central. Atesa la situació actual generada per la pandèmia del Covid-19, el procediment de licitació per a l’arrendament de les parades buides del Mercat Central amplia el seu període de presentació d’ofertes fins al 30 de juny de 2020 (inicialment estava previst fins al 30 d’abril). Si les circumstàncies ho recomanen, no es descarta prorrogar de nou aquest termini.

En total s’oferten 29 parades amb un contracte d’arrendament fins al 2041 i a un preu de sortida bonificat. Totes les persones i empreses interessades tenen temps fins al 30 de juny per a presentar ofertes.

La majoria de les parades que surten a concurs s’han de destinar a activitats alimentàries: fruita i verdura, carnisseria, xarcuteria i cansaladeria, peix i marisc, sushi, congelats, aviram i ous, precuinats, pasta fresca, productes làctics, pastisseria, fleca, celler, herbolari, etc. També es poden presentar ofertes per a una parada destinada a altres activitats: venda de productes no comestibles, perfumeria, quiosc, tèxtil, reparació de calçat o rellotges, bugaderia, parament de la llar, etc.

Els criteris per valorar les ofertes són els següents:

  • Presència de producte de proximitat i/o d’elaboració pròpia, màxim 10 punts.
  • Destinar una part de l’espai a degustació i que s’ofereixin alguns productes de la parada per consumir al mateix mercat, màxim 15 punts.
  • Proposta innovadora de presentació dels productes i aplicació de criteris de sostenibilitat a la parada, màxim 5 punts.
  • Oferta significativa de productes diferents i complementaris als que actualment ja es comercialitzen a les parades en actiu, màxim de 5 punts.
  • Es valorarà l’ús de diversos canals per a la dinamització i la comunicació de l’activitat que beneficiï i complementi el del propi mercat, màxim 5 punts.
  • 5 punts per cada 250 euros d’increment del preu mínim de la parada, màxim 55 punts.
  • El plec incorpora 5 punts en una clàusula social: per la contractació a jornada complerta d’una persona amb dificultats d’inserció al mercat laboral (aturats de llarga durada més grans de 45 anys; persones amb disminució física, psíquica o sensorial, amb una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%; persones perceptores de renda mínima d’inserció; dones víctimes de violència masclista o domèstica; joves majors de 16 anys i menors de 30 provinents d’institucions de protecció de menors). Els punts també s’atorguen si és la persona que licita qui té dificultats d’inserció laboral.

Les parades surten a un preu mínim de 7.237, 61 euros i, en el cas de les que fan cantonada, el preu és de 7.828,49 euros (imports sense IVA).

El plec de clàusules es pot consultar en aquest enllaç.

Per a més informació es pot trucar al 977 300 006 (extensió 4) o bé enviar un correu electrònic a info@mercatsdereus.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.