La Casa d’Oficis de Mas Carandell estrena perfil propi a Internet i xarxes socials

Des del dilluns 1 d’octubre la Casa d’Oficis de Creació i producció audiovisual i de videojocs del Programa Treball als barris de Mas Carandell disposa de nous espais a Internet i als mitjans socials per mostrar les creacions que realitzen els nois i noies d’aquest programa formatiu i ocupacional. Un blog-web i diferents perfils en les principals xarxes socials (Instagram, Twitter, Facebook, Youtube i Vimeo) són les eines digitals seleccionades amb l’objectiu de difondre la seva activitat pedagògica i creativa.

El regidor de Medi ambient i ocupació, Daniel Rubio, explica que al llarg de les tres edicions de la Casa d’oficis de Mas Carandell d’aquesta especialitat són molts els materials gràfics creats i editats, alguns d’ells d’excel·lent qualitat, i l’estratègia socialmedia és una manera d’integrar-los i poder mostrar a la ciutadania el conjunt de projectes en què s’ha treballat des de 2015.

Al web casaoficismc.wordpress.com, s’hi poden trobar totes les creacions audiovisuals realitzades per les tres edicions de la Casa d’Oficis: des de curtmetratges, documentals, reportatges, passant per entrevistes o maquetes de videojocs i peces modelades en 3D. Una intensa feina duta a terme per l’alumnat i l’equip docent de les dues especialitats, audiovisuals i videojocs, que es complementa amb altres informacions d’interès com les relatives a les diferents sortides pedagògiques i les activitats formatives en què els joves estudiants han participat.

Blog
Un dels apartats que anirà creixent és el blog. Els nois i noies s’encarregaran de redactar i publicar les diferents informacions sobre l’activitat recent de la Casa d’Oficis. Aquesta activitat, juntament amb la col·laboració en la difusió i publicació a les xarxes socials, que també es van posar en marxa el mateix dia, contribuiran sens dubte, a reforçar les seves competències transversals en llengua i comunicació així com en l’aprenentatge de diferents tècniques de màrqueting digital, essencials avui dia pel desenvolupament del propi perfil professional.

Els perfils oficials de la Casa d’oficis de Mas Carandell a la xarxa són:

La Casa d’oficis de Creació i producció audiovisual és una acció organitzada per l’IMFE Mas Carandell, subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal. Mas Carandell ja està tramitant la sol·licitud de la quarta edició del programa, per la qual cosa és oberta la preinscripció al web mascarandell.cat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.