La Casa Navàs reobre per Setmana Santa

La joia de Lluís Domènech i Montaner estarà oberta del 30 de març al 5 d’abril, a més s’estrena el llibre “Casa Navàs i el Modernisme de tota la província de Tarragona

La Casa Navàs obrirà per Setmana Santa, serà del dimarts 30 de març al dilluns 5 d’abril. Després d’aquests dies, la guapa del Mercadal tornarà a tancar les portes per reobrir-les definitivament el pròxim mes de juny. Per tal que els visitants puguin gaudir d’aquesta joia modernista única a Europa s’oferiran Visites Guiades i Visites Vermut. Coincidint amb l’obertura, la Casa Navàs presenta una novetat editorial: Casa Navàs i el Modernisme de tota la província de Tarragona, una guia de tots els edificis modernistes que es van aixecar durant les últimes dècades del segle XIX i les primeres del XX.

Després de setmanes tancada a causa de la situació d’emergència sanitària, la Casa Navàs tornarà a obrir al públic per Setmana Santa. Serà només set dies: del dimarts 30 de març al dissabte 3 d’abril es faran visites guiades al matí i a la tarda, i del diumenge 4 al dilluns 5 d’abril les visites seran en horari matinal. Com ja és habitual, els guies faran les explicacions de la casa en diferents idiomes –català, castellà, anglès i francès. Gràcies a les Visites Guiades el públic descobreix totes les curiositats i la història d’aquesta obra de Domènech i Montaner mentre contempla la bellesa esculpida per tots els artistes que hi van treballar.

Aquells que vulguin complementar l’experiència fent un vermut a la terrassa de la Casa Navàs, podran sumar-se a les Visites Vermut que es faran del 3 al 5 d’abril a les 12 h i a les 13 h.

Aquestes visites comencen fent un recorregut d’una hora per l’interior de la casa i acaben a la terrassa fent una degustació dels vermuts de Vermuts Miró. Les entrades per totes les visites ja estan a la venda al web www.casanavas.cat, també es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Reus o a partir del dimarts 30 de març, a la porta de la mateixa Casa Navàs.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.