La Companyia Elèctrica Dharma protagonitza un concert benèfic al Teatre Fortuny

Carnaval teatre fortuny concert benéfic

El Círcol de Reus, amb la col·laboració de l’Associació de Concerts de Reus organitza per al divendres 21 de febrer un concert benèfic que estarà protagonitzat per la Companyia Elèctrica Dharma. La recaptació anirà destinada als Amics de l’Hospital de Reus i a la Fundació Josep Pont i Gol.

El concert, que compta amb la col·laboració de la regidoria de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, està patrocinat per Indústries Teixidó i Vermuts Miró.

Començarà a les 21:00 h i les entrades es poden adquirir a la taquilla de l’espai escènic reusenc o a la pàgina web www.teatrefortuny.cat

Companyia Elèctrica Dharma
Concert beneficLa Companyia Elèctrica Dharma és un grup de música català procedent del barri de Sants de Barcelona. Ha estat un dels grups més importants del panorama musical català, pioner en la fusió de la música tradicional del país amb el jazz, el rock i la psicodèlia. Han creat himnes que han passat a formar part de la memòria col·lectiva com La presó del rei de FrançaInanahihé o Stella Splendens.

Amics de l’Hospital de Reus i Fundació Josep Pont i Gol
L’Associació Amics de l’Hospital de Reus és una entitat sense ànim de lucre que neix, lligada amb el Programa de Voluntariat de l’Hospital, amb la voluntat d’implementar activitats centrades en l’acompanyament i suport afectiu als pacients que ho necessitin durant la seva estada hospitalària.

L’acompanyament que realitzen es fa de forma coordinada amb el personal sanitari i va adreçat especialment als malalts que es troben en situació de falta de suport familiar o social, tant si estan ingressats com si són atesos en règim ambulatori.

Per la seva banda, la Fundació Josep Pont i Gol és una entitat de l’Arquebisbat de Tarragona erigida l’any 1998 que rep el nom del qui va ser arquebisbe de Tarragona del 1971 al 1983, el Dr. Josep Pont i Gol.

L’objectiu d’aquesta Fundació, que neix tant de les parròquies com de les comunitats de religiosos i de Càritas Interparroquial de Reus, és respondre davant els problemes d’ordre social i cultural que pateixen un bon nombre de persones, realitzant tasques d’acollida i d’acompanyament.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.