La comunitat xinesa de Reus dona 3.000 mascaretes de protecció a l’Hospital

Per la seva part, l’Escola Pare Manyanet ha donat gel hidroalcohòlic per a les mans

La comunitat xinesa de Reus ha donat aquest matí 3.000 mascaretes de protecció a l’Hospital. La Direcció del centre ha agraït a la “comunitat xinesa aquest gest de solidaritat que, sens dubte, ens ajudarà a continuar lluitant amb fermesa contra la propagació del coronavirus”. Per la seva part, l’Escola Pare Manyanet de Reus també ha fet arribar a l’Hospital 15 litres de gel hidroalcohòlic per a les mans, fet que també ha estat agraït per la Direcció del centre.

D’altra banda, recordem que l’Hospital, d’acord amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, ha ajornat tota l’activitat de consultes externes, proves diagnòstiques i intervencions quirúrgiques no urgents fins a nou avís i manté tota l’activitat urgent i oncològica. Tots les persones afectades per aquesta situació ja estan sent avisades telefònicament.

Es recorda que per disminuir la probabilitat de contagi és molt important el confinament i, per aquest motiu, es prega no acudir a l’Hospital si no és estrictament necessari i es limiten les visites a un màxim d’una persona per pacient.

Des del centre es demana la màxima comprensió de tota la ciutadania tot esperant revertir aquesta situació al més aviat possible.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.