La consultora internacional Leyton se suma al projecte del Clúster TIC Catalunya Sud

La consultora internacional Leyton se suma al projecte del Clúster TIC Catalunya Sud

La consultora Leyton, especialitzada en serveis de finançament i fiscalitat de la innovació, es converteix en col·laboradora del Clúster TIC Catalunya Sud i oferirà els seus serveis a les empreses associades en condicions preferents

El Clúster TIC Catalunya Sud i l’empresa d’àmbit internacional Leyton han signat un acord de col·laboració a través del qual la consultora es converteix en ‘Partner Silver’ del Clúster. A través d’aquest acord, les empreses associades al Clúster TIC Catalunya Sud tindran accés a una auditoria inicial gratuïta per avaluar el seu potencial d’aprofitament d’incentius fiscals i financers a la innovació. L’acord estableix també que Leyton oferirà els seus serveis a les empreses del Clúster TIC Catalunya Sud en condicions preferents. Així mateix, les empreses associades tindran la possibilitat de participar de manera conjunta en esdeveniments i formacions a través de la consultora que, a la vegada, els donarà accés a la seva xarxa de col·laboradors especialitzats.

Seguint la línia de treballar per reforçar el recolzament a les seves empreses membre, el Clúster TIC Catalunya Sud remarca la importància d’aquest acord pels beneficis que els serveis de Leyton poden suposar i per la projecció internacional que dóna al projecte tecnològic del Clúster.

Leyton és líder a nivell internacional en serveis de finançament i fiscalitat de la innovació i treballa amb empreses dedicades a tecnologia, processos de digitalització i investigació de nous productes, així com empreses intensives en innovació. Entre les seves àrees d’expertesa hi ha la gestió de tràmits al voltant de deduccions fiscals per inversió en I+D+i, bonificacions a la Seguridad Social per personal dedicat en exclusiva a I+D+i, i la gestió de subvencions. Amb presència a tretze països, Leyton Iberia compta actualment amb una plantilla de 200 consultors i té seus a Barcelona, Madrid, Bilbao, València, Vigo i Málaga. Cal destacar també que Leyton compta a Espanya amb una marca i servei personalitzat per emprenedors a través de Leyton Start-Up.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.