Salou signa tres convenis de col·laboració amb les entitats que ajuden les persones més necessitades, en el marc de l’emergència social i econòmica, provocada per la COVID-19

Salou signa tres convenis de col·laboració amb les entitats que ajuden les persones més necessitades, en el marc de l’emergència social i econòmica, provocada per la COVID-19

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor responsable de Serveis Socials, David González, ha formalitzat, recentment, diversos acords de col·laboració econòmica amb Càritas, Creu Roja i Eluzai

L’alcalde de SalouPere Granados, ha signat tres convenis de col·laboració amb les entitats humanitàries que atenen les famílies més desafavorides de Salou, en el marc de la pandèmia de la COVID-19, que ha agreujat la situació de moltes persones. Càritas, Creu Roja i Eluzai percebran un total de 57.000 euros.

Així, l’Ajuntament ha formalitzat, recentment, el conveni de col·laboració amb l’Oficina Local de Creu Roja a Tarragona pel lliurament de targetes prepagament d’alimentació a famílies vulnerables i també per la cessió d’espais municipals. A l’acte, hi va assistir l’alcalde Pere Granados; el regidor responsable de Serveis Socials, David González; el president provincial de Creu Roja Tarragona, Ramon Grau; la vicepresidenta local de Tarragona i referent Punt d’Atenció Creu Roja de Salou, Marina Peláez; i Eduard Martín, coordinador de Creu Roja. L’entitat humanitària ha de rebre diners en targetes moneder que distribuirà entre les famílies de Salou en situació de vulnerabilitat que demanen ajut a Creu Roja, un total de 130.

Així, mateix, s’ha signat un conveni amb Càritas, un acte al qual hi va assistir mossèn Santiago Soro, president de Càritas Interparroquial de Salou; i el director de l’entitat al municipi, Esteve Tomàs. Enguany, atès l’increment dels casos de pobresa per la crisi econòmica, l’entitat, a més del conveni anual, rebrà una addenda especial per atendre noves famílies en situació de precarietat. Ara mateix, Càritas n’atén 100 cada setmana, que són 400 al mes. 

Eluzai és la tercera entitat que ha formalitzat el conveni amb l’Ajuntament. En aquest cas, va ser la seva directora, Patricia Ruiz, acompanyada del pastor de l’Església Protestant, Josué García, la que va signar-lo, junt amb l’alcalde Granados.

Segons ha manifestat l’alcalde de Salou, Pere Granados, “des de l’Ajuntament estem duent a terme una tasca de responsabilitat amb les persones que pateixen carestia i gràcies a les entitats que ens ajuden a vehicular els ajuts, podem arribar al màxim nombre de demandants millorant la seva qualitat de vida i traient-los de l’espiral de necessitat”. El Consistori vol posar de manifest i agrair “la gran labor que realitzen les entitats humanitàries”.

Per la seva banda, el regidor responsable de Serveis Socials, David González, ha assenyalat que “amb la signatura d’aquests convenis, no només donem suport a la gran tasca que fan les entitats, sino que també dotem de més recursos per fer front a la demanda de les persones i famílies del municipi que encara avui estan patint els efectes econòmics de la situació provocada per la Covid”. El regidor ha afegit que “continuem treballant amb Càritas, Creu Roja i Eluzai per tal de millorar i optimitzar les recursos i reforçar la xarxa de col·laboració que hem aconseguit”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.