La creació d’un espai infantil al Mercat del Carrilet

Aquesta setmana s’inicien els treballs de reorganització i millora de la sala de vendes del Mercat del Carrilet, que suposaran la creació d’un espai de jocs infantils de 75 m2, amb terra tècnic adaptat a la canalla i envoltat de bancs. Aquest nou espai, pensat com una plaça, s’ubicarà just a l’entrada del carrer de Joan Miró, una zona que acumula dues illes de parades buides.

Aprofitant els treballs, també s’esponjarà la zona més propera a l’entrada pel passatge de Lluís Mas Ossó. En aquest cas, dues illes de parades buides se substituiran per un espai diàfan que s’enrajolarà amb l’objectiu d’augmentar la visió entre les parades en funcionament i per afegir més llum natural al mercat.

El conjunt dels treballs suposa una inversió de 30.000 euros. Fa un parell d’anys, els paradistes ja van invertir per renovar la zona de serveis i van crear un mural amb elements dels seguici en una de les parets interiors del mercat.

Els treballs es fan durant l’estiu per minimitzar les molèsties a paradistes i clients. Per això es treballarà només quan el mercat no estigui obert al públic, en horari de tarda i, si és necessari, durant els caps de setmana. L’objectiu és que les obres estiguin acabades a principis d’octubre.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.