Tarda de lectura per continuar amb les activitats culturals de l’estiu

Les activitats culturals de l’estiu a la ciutat continuen aquests dies amb propostes musicals i també de foment de la lectura. Aquesta tarda, a la Biblioteca Pere Anguera, es farà una nova sessió de «L’aparador de les meravelles», el Joc de lectura de l’estiu 2018, una activitat que començarà a les 18:30 h a l’espai bibliotecari del carrer de Joan Salvat-Papasseit.

El joc proposa un viatge a la biblioteca més gran del món. Per cada llibre que l’usuari llegeix es penja una banderola i es decora l’espai. Al final de les vacances d’estiu, pels volts de les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia, es fa un sorteig entre tots els nens i nenes que hi han participat.

Concerts a la fresca
De cara el cap de setmana i en el marc de la programació de «Concerts al Racó de la Palma» està prevista l’actuació de Riverside Jazz Trio. Serà aquest diumenge 19 d’agost al Racó de la Palma, a partir de les 20:00 h. El concert, que forma part de les activitats organitzades durant l’estiu per l’Associació per a la Música Creativa i Actual (AMCA), és gratuït tot i que es demana una consumició mínima obligatòria.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.