La deixalleria mòbil s’instal·larà a diferents punts de Cambrils entre maig i desembre

La deixalleria mòbil recorrerà diferents punts de Cambrils per facilitar la recollida selectiva de residus domèstics especials de la llar que no es poden llençar a les bateries de contenidors habituals. La instal·lació de Secomsa s’instal·larà en set ubicacions de diferents barris del municipi entre finals de maig i principis de desembre. 

El 31 de maig i 1 de juny estarà situada a l’Avinguda Nou Cambrils, 16. Del 19 al 20 de juliol es trobarà entre el Carrer Cristòfol Colom i el Carrer Juan Sebatián Elcano, 22. El 2 i 3 d’agost s’instal·larà a l’Avinguda Mil·lenari, davant l’escola Joan Ardèvol. L’1 i 2 de setembre oferirà servei des del Passeig Albert, davant del Bar Passeig. El 18 i 19 d’octubre se situarà al Carrer del Camí del Más de Clariana, davant del supermercat Plusfresc. El 8 i 9 de novembre s’intal·larà al Carrer Robert Gerhard, 6-7. I finalment, el dies 1 i 2 de desembre serà al carrer de l’Oli, 1.   

La deixalleria, que obrirà de 8:30 a 13:30 hores, comptarà amb el suport de persones treballadores formades per resoldre dubtes sobre reciclatge i informar sobre el servei a la ciutadania, L’objectiu és recollir els residus especials que no poden ser gestionats a la recollida convencional. La iniciativa també pretén sensibilitzar  a la ciutadania en el respecte al medi ambient i en la necessitat de reciclar entre tots i totes per implantar una nova economia circular.  

Les persones interessades podran portar a la deixalleria mòbil residus com ara bombetes i florescents, piles, bateries, pintures, aerosols, CD i DVD, oli mineral, tòners i cartutxos, radiografies, petits electrodomèstics i brossa tecnològica (amb el volum màxim d’un microones), petita ferralla (cargols, claus, filferros, tubs, etc), petit plàstic (gots i coberts de plàstic, joguines, etc), petit vidre pla (petites peces com un mirall de mà) i xeringues (dins d’una botella de plàstic). En canvi, no s’acceptarà runa, grans electrodomèstics, poda i resta vegetal, mobles i voluminosos o fibrociment (uralita).  

El calendari 

31 de maig i 1 de juny
Avinguda Nou Cambrils, 16 

19 i 20 de juliol
Carrer Colom/Juan Sebastián ElCano, 22 

2 i 3 d’agost
Avinguda Mil·lenari (davant de l’escola Joan Ardèvol) 

1 i 2 de setembre
Passeig Albert (davant del bar Passeig)  

18 i 19 d’octubre
Mas Clariana (davant Plusfresc)  

8 i 9 de novembre
Robert Gerhard, 6-7 (pujant)  

1 i 2 de desembre
Carrer de l’Oli, 1 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.