La final del Gran Debat de l’INS Baix Camp

El proper divendres dia 7 de maig, a les 10:30h,  es durà a terme la final del Gran Debat, el primer concurs d’oratòria de l’INS Baix Camp de Reus, on s’han dut a terme 9 debats i hi han participat 45 alumnes de 9 grups diferents de cicles formatius de grau superior del centre. El tema de la final del gran debat serà “Els efectes de la pandèmia COVID-19 a la societat”.

El moderador de l’últim Gran Debat serà el periodista Josep Baiges i el jurat estarà compost per la Presidenta de la Fundació Reddis, la Sra Carme Buixeda, el Cap de malalties infeccioses i VIH de l’Hospital del Mar, Robert Güerri, el Cap de redacció de Canal Reus TV,  Marc Càmara i per la periodista del Diari de Tarragona Carla Pomerol.

Aquest concurs, que ha estat organitzat per l’alumnat i professorat del CFGS d’Assistència a la direcció, els temes que s’han debatut han estat: l’any sabàtic després de l’institut, les relacions de parella: obertes o tancades i l’efecte de l’ús d’Instagram per a l’autoestima dels adolescents.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.