El Club Petanca Salou posa en marxa la primera escola de Catalunya

La Junta Directiva del Club Petanca Salou ha posat en marxa una Escola de Petanca. Es tracta d’un projecte innovador, ja que és la primera Escola de Petanca a Catalunya i una de les pioneres, també, a nivell nacional.

Les classes van començar el passat 20 d’abril, en horari de 16.45 a 18 hores, i són totalment gratuïtes. Actualment, compten amb 12 participants, però el club preveu arribar a fins a 20 persones, durant aquest any 2021. També disposen de tres monitors, i cal dir que un d’ells està realitzant el curs de tècnic nacional.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mostrat la seva satisfacció per “haver aconseguit impulsar aquesta innovadora idea, un fet que ens converteix en un municipi pioner en tot el territori català”. També ha assegurat que “és una molt bona iniciativa per apropar els infants a la petanca i donar-los a conèixer, en profunditat, des de ben petits, aquesta pràctica esportiva”.

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha felicitat el club per aquest assoliment, “un projecte, en la línia de treball de l’àrea d’Esports, fomentant l’esport base”; i ha assenyalat que “amb aquesta nova Escola de Petanca, l’entitat podrà continuar creixent, com ho ha estat fent, en els darrers anys”.

Des del club, també celebren la bona acceptació de l’Escola i ressalten els beneficis de la petanca per als participants, pel que fa a la psicomotricitat i concentració que s’hi desenvolupen.

Cal destacar que el Club Petanca Salou compta, actualment, amb 110 socis. Enguany, participaran quatre equips en les lligues territorials, essent, així, en els seus 48 anys d’història, la vegada que més equips participaran en lliga. També és l’any en què més socis té, i en què més jugadors compten amb llicència, amb un total de 60, de caràcter federatiu.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.