La Fira Centre Comercial acollirà el Mur Solidari de l’AFANOC dintre del programa de Sant Pere Solidari

La Fira Centre Comercial acollirà el Mur Solidari de l’AFANOC dintre del programa de Sant Pere Solidari

 

Tots els nens i nenes que visitin La Fira Centre Comercial els dies 15, 16, 22 i 23 de juny, podran participar en una iniciativa molt solidària tot fent un dibuix que formarà part del Mur Solidari. Es tracta d’una activitat que porten a terme els organitzadors del “Sant Pere Solidari”en col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i que tindrà lloc, els quatre dies, de 18h a 21h a la Planta Baixa del centre comercial.

A La Fira Centre Comercial, els nens i nenes hi trobaran un estand amb les eines per poder fer el seu dibuix que formarà part del Mur Solidari, un mural de deu metres de llarg per mig metre d’ample, que posteriorment s’enviarà a la Planta d’Oncologia de l’Hospital de la Vall d’Hebrón i a la Casa dels Xuklis, espai d’acollida que l’AFANOC té per a les famílies dels nens i nenes malalts de càncer.

A més d’aconseguir fer el mural participatiu, la iniciativa del Mur Solidari té com a objectius sensibilitzar a la població de la importància de la donació de la medul·la òssia per a tots els nens que pateixen leucèmia infantil i normalitzar la malaltia. A l’estand que l’AFANOC tindrà a La Fira, centre comercial gestionat per MerlinProperties, els visitants hi podran comprar objectes de marxandatge de la ONG.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.