La Fira Centre Comercial acollirà “Juego de Tronos, El Reto” organitzada per Vodafone i HBO España.

. La nova temporada de la mítica sèrie televisiva Juego de Tronos i La Fira Centre Comercial oferirà l’oportunitat d’endinsar-se a Ponent. Des del proper 29 de març i fins el 7 d’abril, es podrà gaudir de diferents àrees on el públic assistent tindrà al seu abast espais d’exhibició, experiència i el Tron de Ferro de l’emblemàtica sèrie d’HBO España. Durant tots aquests dies, les diferents propostes i activitats es podran realitzar de 17h a 21h entre dilluns i divendres; i d’11h a 14h i de 16h a 21h els dissabtes i diumenges.

 

A la Planta Baixa de La Fira, Centre Comercial gestionat per Merlin Properties, hi haurà l’Àrea d’Exhibició amb set vitrines que homenatjaran, amb diferents elements, algun dels moments més icònics de Juego de Tronos de les anteriors 7 temporades.

 

Per altra part, a la Planta Segona de La Fira Centre Comercial s’hi ubicarà l’Àrea d’Experiència que proposarà als assistents superar fins a tres Escape Rooms diferents, en les que mitjançant grups de 4 a 6 persones podran viatjar fins a Rocadragón, Desembarco del Rey o Invernalia. Cadascuna de les Escape Rooms tindrà el seu Game Master que ajudarà als participants, en cas que ho necessitin, a sortir d’aquesta experiència. Un cop acabada aquesta, els participants podran fer-se una foto al costat d’una rèplica de Drogon, un dels fidels dracs de Daenerys.

 

I a la Planta Primera de La Fira Centre Comercial hi haurà la tercera part d’aquest espectacle, l’Àrea Photo Opportunity on els assistents podran fer-se fotografies al mític Tron de Ferro de Juego de Tronos. En aquest mateix espai de la Planta Primera, hi haurà també una ruleta on es podran aconseguir regals personalitzats.

 

D’aquesta manera, La Fira Centre Comercial es convertirà en un dels pocs espais que recorrerà ‘Juego de Tronos el Reto’ on el públic podrà conèixer de primera mà, i de manera presencial i participativa, tot allò vinculat a Juego de Tronos i la seva última temporada que serà tot un esdeveniment a nivell mundial. L’experiència, pionera al nostre país, ha estat possible gràcies a l’acord entre HBO España, Vodafone i Merlin Properties.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.