La Fira Centre Comercial acull els nous models d’Audi

La Fira Centre Comercial acull els nous models d’Audi

La prestigiosa marca d’automòbils Audi ha apostat per La Fira Centre Comercial per presentar els seus nous models. Ho fa a través d’Audi Vilamòbil a la Planta Primera i en format de Pop-Up Store, un espai interactiu on els clients es poden informar i poden veure presentacions de les últimes novetats d’Audi com el nou model A1 Citycarver. Altres activitats que es poden realitzar a l’Audi Pop Up Store són apuntar-se a  workshops i assistir a proves dinàmiques.

La Pop Up instal·lada a La Fira Centre Comercial serà atesa pel personal comercial d’Audi Vilamòbil de dilluns a divendres en horari de tarda i el dissabte tot el dia. A més a més, la temàtica de l’espai canviarà mensualment a mesura que es presentin les últimes novetats,  com per exemple l’esperat Nou Audi A3 Sportback o el Nou e-tron Sportback.

Aquest és el primera Pop-Up Store que Audi fa a tot l’Estat Espanyol. De manera periòdica i durant sis mesos, els models aniran canviant i el públic assistent els podrà observar i gaudir tots.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.