El projecte Planet Reus ha estat escollit com a intercanvi d’experiències a Lleida

El projecte Planet Reus, escollit com a intercanvi d'experiències a Lleida

La regidoria de Salut i Ciutadania, a través dels serveis de Joventut i de Salut Pública, ha traslladat el projecte Planet Week de Reus a Lleida per tal d’explicar-lo en el decurs de la jornada de la Taula Intersectorial: “Estils de vida saludable en població infantil o juvenil”.

La Planet Week és una acció inclosa al programa Planet Reus, un projecte pensat per millorar els entorns d’oci i temps lliure dels joves. Una metodologia basada en l’evidència i l’experiència dels projectes Planet Youth, que s’inicien a Islàndia fa més de 15 anys i que, actualment, ja es desenvolupen a més de 30 ciutats i en 15 països europeus. 

L’Ajuntament de Reus s’ha implicat en el projecte ja que que planteja afavorir el desenvolupament sa i segur dels joves. Ho fa per mitjà de potenciar el seu talent i fomentar l’ocupació del temps de lleure en activitats creatives, divertides i saludables com a base per a millorar la cohesió social, l’empoderament i la convivència dels i les joves i de retruc de la comunitat. Un programa que es tradueix en la reducció de consums d’alcohol i substàncies per part dels joves.

Planet Youth a Reus es tradueix en Planet Reus, un programa que entre d’altres accions, que proposa generar un espai de trobada entre les entitats que ofereixen activitats i els joves que busquen alternatives d’oci per a generar espais de saludables de relació i cohesió social. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.