La Fira Centre Comercial acull una representació de La Martina Kids&Us per aprendre anglès

La Martina Kids & Us aposta de nou per La Fira Centre Comercial com a espai on fer part de les seves activitats. El proper dissabte 30 d’abril, aquesta coneguda escola d’anglès realitzarà, a la Planta Baixa de La Fira, un StoryTelling que, a més, anirà acompanyat d’un entretingut Worskshop on podran participar els assistents.

L’activitat, que serveix per commemorar el World Book Day, s’adreça a nens i nenes de 3 a 10 anys. Es tractarà d´una representació teatral íntegrament en anglès que tindrà com a objectiu oferir als més petits l´aprenentatge de l´idioma de manera amena i divertida. Després de la lectura del conte en anglès, es farà un taller de manualitats relacionades amb la història narrada. En total, l’activitat durarà una hora i mitja.

Els interessats a apuntar-se a aquesta activitat, poden fer ja la seva inscripció en línia i han de ser ràpids perquè només s’ofereixen 15 places.

La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, acull sovint les activitats que realitza La Martina Kids & Us com els tallers de cuina celebrats els passats 19 de febrer i 12 de març que van comptar amb gran èxit de convocatòria.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.