Plusfresc inaugura el seu primer supermercat a Reus

Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha inaugurat avui la seva primera botiga a Reus. L’Alcalde de Reus, l’Il·lustríssim senyor Carles Pellicer, la Delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, la senyora Teresa Pallarès, i el Regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, el senyor Carles Prats, han visitat aquest matí el nou espai en una visita dirigida pel director general de la companyia, Francisco González.

L’establiment, situat a l’Avinguda Marià Fortuny, 18, compta amb 1.200 m2 de superfície de venda i ha suposat la creació de 23 llocs de treball. A més, per fer més accessible l’experiència de compra, el nou local també disposa de 28 places de pàrquing.

Plusfresc, que l’any 2017 va obrir la seva primera botiga a la ciutat de Tarragona, té ja sis establiments a la província. “El nou Plusfresc de Reus suposa la consolidació de la nostra aposta per un territori molt estratègic per nosaltres i amb el que tenim una forta vinculació. Les llotges de Tarragona, Cambrils i la Ràpita són precisament tres dels nostres principals proveïdors de peix, un producte de màxima qualitat que un cop comprat repartim entre totes les botigues perquè el client el pugui adquirir de forma immediata”, explica Francisco González, director general de Plusfresc.

Noves seccions per una experiència de compra excel·lent

Com ja és habitual en tots els supermercats Plusfresc, el nou establiment de Reus compta amb  una àmplia varietat de fruites i verdures fresques de producció local, a més d’una secció de xarcuteria i carnisseria on està disponible la seva gama 100% criat a Lleida. Es tracta d’un distintiu per lavedella, el porc, el xai, el conill i altres elaborats amb el que Plusfresc potencia el seu compromís amb els ramaders de les comarques lleidatanes ja que, com bé indica el seu nom, es tracta de carn que ha estat criada 100% a Lleida.

A més, la nova botiga també disposa de secció de peixateria amb un forn de peix que permet als clients endur-se a casa el producte preparat per al seu consum. La companyia, que compra el peix a la subhasta de ports com Tarragona, Cambrils i la Ràpita, ofereix als seus clients productes de kilòmetre 0. A aquestes seccions també se suma la fleca i el celler, on els consumidors poden trobar un variat assortiment de vins i caves de diferents D.O: Priorat, Conca de  Barberà, Terra Alta i Montsant, entre d’altres.

Precisament al celler, on la companyia durà a terme cates de forma periòdica, és on la companyia ha instal·lat una tablet a través de la qual els clients poden buscar productes, ampliar informació, demanar l’ajuda d’un assessor especialitzat i fins i tot localitzar el producte a la botiga a través d’un sistema d’il·luminació automàtic. “Al seleccionar un determinat vi, la tablet mostra l’espai on està situat i s’il·lumina la seva etiqueta electrònica per tal que el client pugui trobar-lo de forma fàcil i ràpida”, exposa González.

Més enllà d’aquestes zones, la companyia ha creat noves illes de producte amb l’objectiu de proporcionar als seus clients una experiència de compra exclusiva i diferencial. Així, la nova botiga de Reus inclou seccions com el Racó del Pernil, on es talla el pernil a mà per tal que els consumidors puguin emportar-se el producte a casa i el gaudeixin de la millor manera gràcies a les recomanacions dels experts Plusfresc; la Cremeria, on s’ofereix la més variada selecció de formatges; i la secció Gourmet, on els clients podran trobar els articles més selectes per sorprendre als seus convidats, com embotits, salmó fumat, tòfones o caviar.

En aquest sentit, la companyia ha tingut també molt en compte la tecnologia i la innovació amb l’objectiu de facilitar la compra als seus clients. Així, el nou supermercat posa a disposició dels ciutadans tant un servei de compra online amb repartiment a domicili com el Clica&recull, per comprar de manera virtual i passar-ho a recollir després per la botiga.

Tu què compres?

La inauguració de la primera botiga Plusfresc a Reus ha estat també l’ocasió perfecta per la companyia per presentar el seu nou concepte Tu què compres?, amb el qual volen enviar als seus clients el missatge que comprant a Plusfresc, no només estan adquirint productes de proximitat i de qualitat, sinó que també estan donant suport a aquelles causes que els defineixen com a empresa: als proveïdors i productors locals, amb molts dels quals els uneix una relació de confiança de més de 30 anys; a una alimentació saludable basada en el producte fresc, de la terra i de temporada; a la sostenibilitat, amb iniciatives dirigides a la protecció del medi ambient; i a la integració, amb accions que busquen millorar el seu entorn més pròxim a través de la seva implicació en causes properes, palpables i conegudes per la comunitat on opera la companyia.

“A Plusfresc treballem sota la premissa que producte fresc i de proximitat és sinònim de producte de qualitat. I això només s’aconsegueix treballant de forma molt propera amb els productors i proveïdors. Aquesta relació de confiança ens permet posar a l’abast dels nostres clients no només un producte local i de temporada sinó, a la vegada, reduir el temps de transport i, per tant, l’impacte sobre el medi ambient”, assegura González.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 83 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.