La Fira Centre Comercial commemora el Dia Mundial del Càncer

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial contra el Càncer el proper 4 de febrer, La Fira Centre Comercial rebrà la visita de la Fundació Cris contra el càncer aquell mateix dia i al següent, amb l’objectiu de difondre l’activitat que realitza aquesta entitat.

La Fundació instal·larà un estand a la Planta Baixa on oferirà informació sobre els seus projectes i regalarà, a totes les persones que s’hi apropin, un exemplar del llibre “Les 5 claus per a prevenir el Càncer” de la Dra. Emilia Gómez Pardo. També regalaran globus als nens i nenes que passin per l’estand. 

La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI de el Grup Mazabi especialitzada en la compra i Gestió d’Actius, també se sumarà al Dia Internacional del Càncer amb el repartiment gratuït, durant tot el dia 4 de febrer, del llibre “Creu-me, és possible. Afrontar el càncer amb optimisme” a totes les persones que presentin un tiquet de compra de 15€ o més. El llibre, obra del periodista reusenc Josep Baiges, és també un recull de col·laboracions de personalitats que parlen sobre el càncer, com ara els periodistes Jordi Évole o Xavier Grasset entre molts altres.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.