La Fira Centre Comercial estrena terrassa

La Fira Centre Comercial estrena terrassa

La Fira Centre Comercial obre la nova terrassa de la segona planta amb més metres, plantes, il·luminació LED i pèrgoles

La Fira Centre Comercial ha sumat als seus espais comuns i d’esbarjo per als seus clients la nova terrassa de la Planta Segona que busca optimitzar el confort dels seus usuaris i presenta moltes novetats respecte l’anterior.

Aquest espai s’ha sotmès els darrers mesos a diversos canvis per obtenir el resultat final, com ara la col·locació de sis pèrgoles de grans dimensions que cobreixen gran part de la superfície total que, per altra part, ha estat sotmesa a un tancament amb un sistema de
vidre plegable.

La nova terrassa de La Fira, Centre Comercial gestionat per Silicius, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió activa d’actius, té altres novetats que els usuaris de la mateixa veuran a primer cop d’ull. S’ha col·locat un nou terra de paviment de gres porcellànic a les terrasses dels locals que hi ha a la zona i un paviment que imita la fusta a la resta de l’espai comú i exterior. S’ha instal·lat un nou sistema d’il·luminació amb LED de baix consum a totes aquelles zones de la terrassa que han d’estar més il·luminades i, sobretot, garantint que tota la superfície té una perfecta lluminositat en tot moment. Pel que fa a la jardineria, s’han plantat més de 150 plantes de diverses espècies autòctones mediterrànies. Tot el terra de la terrassa s’ha impermeabilitzat i s’ha creat un nou canal de recollida d’aigua.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.