L’Ajuntament de Salou posa a l’abast de les persones tota la informació disponible sobre els ajuts econòmics per fer front la Covid-19

L’Ajuntament de Salou posa a l'abast de les persones tota la informació disponible sobre els ajuts econòmics per fer front la Covid-19

La ciutadania pot consultar les ajudes socials, d’ensenyament, fiscals i econòmiques impulsades per l’Ajuntament de Salou i altres entitats i institucions, des que es va iniciar el treball per fer front a la pandèmia del coronavirus

L’Ajuntament de Salou ha actualitzat el seu portal web exclusiu sobre les mesures de la COVID-19, amb tota la informació relativa als ajuts disponibles per a la ciutadania, ja siguin de caràcter local, com comarcal, autonòmic i/o estatal. Es pot consultar al següent enllaç: https://mesuressalou.wixsite.com/covid?lang=es. Les ajudes estan dividides segons la tipologia: social, d’ensenyament, i fiscals i econòmiques.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “la nostra prioritat són les persones i el seu benestar, per la qual cosa volem que tinguin el màxim d’informació per saber a quines ajudes es poden acollir”.

A més dels ajuts en format de subvenció que tenen oberta la seva convocatòria de sol·licituds, com són l’ajut de subministraments de la llar de l’Ajuntament, o l’Ingrés Mínim Vital de l’Estat espanyol; també inclou aquelles accions del Consistori que, durant el confinament i el procés de desescalada, s’han posat en marxa, com són el cos de voluntariat, i la iniciativa de “Trucades amigues”.

Així mateix, informa sobre la recent creació del directori Compra Salou, per tal de facilitar les compres de proximitat, des de casa; i de les darreres modificacions en les dates del calendari del contribuent 2020; així comles bases reguladores de la línia de subvencions per a autònoms i empreses del sector turístic de Catalunya afectades econòmicament per les conseqüències de la COVID-19. Cal dir que, pel que fa a les ajudes d’Ensenyament, properament s’informarà sobre l’obertura de les noves convocatòries.

L’apartat incorpora les diferents vies de contacte de l’Oficina d’Atenció Ciutadania (OAC) i de l’Espai MAS, per tal que la ciutadania pugui realitzar, fàcilment, els tràmits i gestions corresponents, ja sigui per telèfon, correu electrònic, o presencialment, amb cita prèvia. Aquest apartat d’ajuts es troba col·locat com a predeterminat a l’inici del blog, per facilitar, el màxim possible, l’accés a l’usuari/ària.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.