La Fira Centre Comercial ha acollit un any més el Tastet de Ciència

Amb novetats i moltes ganes, aquest cap de setmana ha tornat a La Fira Centre Comercial el Tastet de Ciència, organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp amb l’objectiu de convertir-se en un espai de divulgació científica escolar on els centres educatius exposen a la ciutadania els seus treballs científics fomentant la curiositat per la investigació científica, matemàtica i tecnològica.

L´esdeveniment s´ha celebrat, com sempre, amb ubicació a la Plaça de l´Univers, espai que aquest any ha acollit una edició especial del Tastet de Ciència amb un format virtual i presencial. Els centres educatius han elaborat les seves experiències en ciència, tecnologia i matemàtiques mitjançant un audiovisual. Tots els vídeos rebuts s’han pogut visionar a través d’una plataforma que ha permès fer un recorregut virtual en 360º per l’espai que ha ocupat la Fira Tastet de Ciència, a la mateixa plaça de l’Univers.

Per participar a la part presencial, s’ha creat un recorregut a través de codis QR que ha donat accés a un joc de pistes estil geocerca. El visionat de tots els vídeos ha permès assolir el tresor final del joc. Aquesta edició del Tastet de Ciència, ha tractat sobre les vocacions científiques com a eina per millorar el benestar i resoldre problemes globals com, per exemple, una pandèmia.

És el sisè any que La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, ha acollit el Tastet de Ciència.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.