La Fira Centre Comercial obté el certificat Breeam® ES EN USO per les millores en l’àmbit de la sostenibilitat

La Fira Centre Comercial obté el certificat Breeam® ES EN USO per les millores en l’àmbit de la sostenibilitat

Les tasques realitzades per La Fira Centre Comercial per a millorar en l’àmbit de la sostenibilitat ambiental i la reducció de despeses de funcionament de l’equipament han donat els seus fruits amb l’atorgament del certificat BREEAM® ES EN USO, creat l’any 1990 i d’abast internacional. Els organitzadors li han atorgat amb la distinció de “Muy Bueno” que és la més alta.

És el segon any que La Fira Centre Comercial obté aquesta certificació, després de la rebuda l’any 2017, que té molt en compte aquelles actuacions, construccions, obres o canvis als edificis que han millorat la seva sostenibilitat ambiental i, conseqüentment, han aconseguit també una millora en l’eficàcia organitzativa, augmentant el valor de mercat i obtenint una major implicació del personal en aquelles accions aplicades de caire mediambiental.

La Fira, Centre Comercial gestionat per Silicius, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió activa d’actius, se suma a la llista d’edificis i espais que tenen el certificat Breeam® ES EN USO a Espanya. Entre ells hi ha la Torre Agbar de Barcelona, la Torre Espacio de Madrid, el Palau de Congressos de València, el centre logístic de Tempe-Inditex a Elx o la cadena d’hotels NH.

BREEAM és l’únic certificat amb un nivell d’èxit del 99% gràcies a la feina de seguiment que fan els seus assessors de manera posterior a l’atorgament però sobretot la que realitzen, de manera prèvia, els tècnics independents que auditen els espais que opten a aconseguir la distinció.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.