Les caminades populars “Jo marco el ritme: 4 rutes x 4 setmanes” s’amplien al mes d’abril

Les caminades populars “Jo marco el ritme: 4 rutes x 4 setmanes” s’amplien al mes d’abril

Les caminades populars Rutes Reus, “Jo marco el ritme: 4 rutes x 4 setmanes”, impulsades per la Regidoria d’Esports aquest mes de març, s’ampliaran al mes d’abril degut a la bona acollida de la iniciativa. La nova modalitat de les caminades, amb el suport d’una app, ha esdevingut una bona eina de promoció de l’activitat física i ha assolit un notable èxit d’inscrits per a les caminades de març, que ja superen els 450 participants. Per aquest motiu, la regidoria d’Esports, i Reus Esport i Lleure SA treballen per proposar nous recorreguts per ampliar la proposta a quatre noves caminades pel mes d’abril.

Durant aquestes deu primers dies de funcionament s’ha constatat la bona acollida de la iniciativa, no només pel nombre d’inscrits, sinó perquè un elevat percentatge d’aquests han repetit el circuit dos dies (16%) o fins i tot tres dies (7%). Aquestes dades són recollides per l’aplicatiu que registra les rutes i limitades als usuaris que en fan ús. Els usuaris de l’app van detectar els primers dies algunes incidències que ja han quedat resoltes.

Les inscripcions per les caminades de març, les quals són gratuïtes, segueixen obertes. Els nous recorreguts i les inscripcions del mes d’abril s’activaran el 25 de març, si bé els inscrits en dates prèvies rebran un enllaç per renovar automàticament la inscripció. Cal recordar que al web www.reusesport.cat es poden fer les inscripcions i hi ha el tutorial per conèixer el funcionament de l’aplicatiu que permet registrar la participació, el temps assolit i, posteriorment, descarregar-se el diploma de participació.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, destaca que “els participants valoren l’esperit de les caminades, orientades a oferir itineraris i reptes nous als usuaris”. “Aquesta modalitat oberta aporta seguretat als participants en disposar d’una senyalització i cobertura mitjançant l’aplicatiu, a més de complir amb les recomanacions i restriccions pròpies per a la pràctica esportiva en temps de pandèmia”, afegeix.

La venda de samarretes tècniques amb la marca de les caminades seguirà disponible amb la inscripció a un preu de 5 euros, així com la possibilitat de fer una aportació solidària a la Fundació Rosa Maria Vivar. En aquest sentit, el resultat també és satisfactori, amb una recaptació solidària en aquests primers dies de 1.430 euros i la venda de més de 160 samarretes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.