La Fira Centre Comercial obté el certificat d’excel.lència Protocolo AIS-COVID

La Fira Centre Comercial obté el certificat d'excel.lència Protocolo AIS-COVID

La Fundació ARS Accesibilidad y Responsabilidad Social ha atorgat a La Fira Centre Comercial el certificat d’excel·lència Protocolo AIS-COVID per totes les mesures que aquest Centre Comercial ha aplicat per garantir en tot moment la màxima seguretat i higiene als seus visitants arran de l’aparició del Covid19 i després de la reobertura el passat 25 de maig coincidint amb la Fase2 de la desescalada.

La Fira Centre Comercial ha obtingut el nivell Excel·lent en la implantació de les mesures que han anat sempre vinculades a les recomanacions donades per les autoritats sanitàries i el govern central. El nivell Excel·lent assolit en aquesta certificació se li atorga també perquè La Fira, Centre Comercial gestionat per Silicius, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió activa d’actius, ha anat més enllà de les recomanacions bàsiques i ha implantat protocols addicionals per augmentar encara més la seguretat i higiene.

Entre les mesures adoptades per La Fira Centre Comercial hi ha la neteja i desinfecció de zones comunes, la instal·lació de dispensadors de gel antisèptic, l’esterilització de l’aire amb un sistema de llum UVA o el reforç de la ventilació natural entre altres.

Amb la obtenció del certificat, La Fira Centre Comercial demostra que manté la seva aposta inicial d’aportar un plus superior de benestar als seus visitants a més de garantir- los-hi la major i millor accessibilitat davant de qualsevol situació concreta i de manera permanent.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.