Els actes de la Diada a Reus

Els actes de la Diada a Reus

L’Ajuntament de Reus presenta els actes amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya a la ciutat, que es veuen marcats per la Covid-19

La lectura de la Glossa de la Diada, a càrrec de l’escriptora Marta Magrinyà i Masdéu, centrarà l’acte institucional de l’Ajuntament per commemorar la Diada Nacional de Catalunya a Reus, l’11 de setembre. Degut a les restriccions sanitàries, la celebració no estarà oberta presencialment a la ciutadania, tot i que es podrà seguir en directe pel web reus.cat. L’acte principal s’ha traslladat aquest any al Saló de Plens de l’Ajuntament però, al llarg del matí, es faran les tradicionals ofrenes florals a la plaça del Baluard.

L’ofrena per part de les entitats ha estat organitzada en trams horaris per evitar aglomeracions. Així, cada entitat participant tindrà assignada prèviament per part de l’Institut Municipal Reus Cultura una hora concreta per realitzar l’ofrena.

El calendari d’actes del dia és el següent:

  • A partir de les 10:00h al Saló de Plens de l’Ajuntament. Glossa institucional a càrrec de Marta Magrinyà amb benvinguda prèvia i parlaments a càrrec de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó.
  • A continuació, al Saló de Plens, Cant dels Segadors amb Jordi Varela i Helena Tarragó.
  • Tot seguit, sortida a peu cap a la plaça del Baluard i ofrena institucional de l’Ajuntament amb alcalde, vicealcaldessa i portaveus municipals.
  • A partir de les 10:40h Ofrena per part de les entitats de la ciutat.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.