La Fira Centre Comercial patrocina la Bicicleta popular solidària de Reus

Bicicleta popular solidària de Reus

La segona Bicicletada Popular solidària de Reus, que enguany el patrocini de La Fira Centre Comercial, espera reunir a més d’un miler de persones el proper diumenge 14 d’octubre. Aquesta és la intenció dels propis organitzadors que avui han presentat oficialment aquesta prova esportiva, familiar i solidària a benefici de la Fundació Noelia, entitat que treballa per promoure la recerca i el coneixement a l’entorn de la malaltia de la distròfia muscular congènita.

Mayte Forján, gerent de La Fira Centre Comercial, ha destacat que “la del Bicicletada serà una jornada esportiva i no pas competitiva perquè se li vol donar a aquesta activitat un caire familiar i lúdic, el mateix que tenen totes aquelles accions que fa La Fira Centre Comercial i que es destinen a la societat en general i als nostres clients als qui oferim altres activitats complementàries quan venen a fer les seves compres”.

El patrocini de La Fira Centre Comercial amb la Bicicletada popular solidària, forma part de la campanya Més Fira que impulsa l’equipament comercial i que inclou el Més Salut, un període en que s’han programat diverses activitats esportives i vinculades a la vida saludable. La campanya Més Salut té un pressupost de 50.000 euros i d’aquests, 12.500 es destinen íntegrament a la Bicicletada popular.

Per la seva part, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha recordat que “la ciutadania de Reus és molt solidària i col·laborarà sumant-se a aquesta activitat que esperem que sigui multitudinària”. L’any passat van prendre part a aquesta activitat més de 800 persones.

La Bicicletada tindrà la seva sortida i arribada a la Plaça de l’Univers, al costat de La Fira Centre Comercial, i el recorregut urbà serà de 5,5 quilòmetres que es complementarà amb diverses activitats esportives i d’animació. Les inscripcions caldrà fer-les a partir del dia 1 d’octubre al lloc web de la Bicicletada i de La Fira o al mateix Centre comercial entre els dies 9 i 14 d’octubre. L’import de la inscripció. 5 euros, estarà íntegrament destinat a la Fundació Noelia ja que La Fira, Centre Comercial gestionat per Merlin Properties, assumeix totes les despeses de l’organització de la prova.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.