El Vermut de Reus serà al Saló de Vins Especials Verema a Barcelona

Aquest dijous 20 de setembre la ciutat de Reus, a través de la marca Vermut de Reus, estarà present al Saló de Vins Especials Verema, que es farà a l’hotel El Palace de Barcelona, i que enguany compta amb un espai especial destinat al Vermut. Aquest Saló s’adreça als amants del vi i del vermut i també a les persones interessades en totes les experiències enològiques relacionades amb aquest món.

Així doncs, la ciutat tindrà un espai promocional al Saló per donar a conèixer les 8 marques que formen part de la marca Vermut de Reus: Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp.

A més, l’Agència Reus Promoció aprofitarà per informar de tot allò relacionat amb aquesta beguda centenària i de totes les experiències i activitats de “La Ruta del Vermut de Reus”, adreçades al públic individual, i que juntament amb les propostes relacionades amb la visita al patrimoni modernista de la ciutat, configuren una proposta turística singular i atractiva, que permet allargar l’estada a la ciutat, i per tant, afavorirà l’allotjament als hotels de Reus.

Amb aquesta acció es vol continuar potenciant Reus com a Capital del Vermut i forma part dels objectius fixats al Pla Estratègic de l’Agència de Promoció de Ciutat «Reus Promoció».

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.