La Fira Centre Comercial patrocina la Volta Ciclista a Tarragona

Els dies 4 i 5 de setembre començarà a rodar una nova edició d’un dels esdeveniments esportius més consolidats a nivell provincial, la Volta Ciclista a Tarragona que enguany arriba a la seva 58a edició i compta amb el patrocini de La Fira Centre Comercial.

El primer corredor català de cadascuna de les quatre etapes previstes portarà un mallot distintiu amb el logo de La Fira Centre Comercial que serà, també, el punt de sortida i arribada amb el seu pòdium corresponent de l’última etapa que tindrà lloc el 5 de setembre.

Però a més, La Fira, Centre Comercial gestionat per Silicius, la SOCIMI de el Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, sortejarà a través de les seves xarxes socials 3 llocs al vehicle oficial de la Volta a Tarragona que ocuparan els afortunats enamorats d’aquest esport de dues rodes que aconsegueixin un dels seients.  El sorteig per fer-se amb un dels llocs al cotxe es va publicar a xarxes de La Fira el passat dilluns 16 d’agost. Per altra part, a la part esportiva cal sumar-hi aquella més lúdica que es traduirà en activitats organitzades a les sortides i arribades de les etapes pels municipis corresponents i també per La Fira Centre Comercial.

Una d’elles és la instal·lació d’un photocall amb un tàndem de 6 metres de llargada a la Planta Baixa de La Fira Centre Comercial perquè els assistents puguin immortalitzar el moment acompanyats per la família o els amics.

La Volta Ciclista a Tarragona s’ha convertit en un referent al calendari esportiu català però també internacional ja que, històricament, són molts els equips estrangers els qui hi han pres part des dels seus inicis que es remunten a principis del segle XX. La del 2021 serà una edició molt competitiva perquè hi prendran part més de 200 corredors d’arreu del món i un total de 415 organitzadors a més dels milers de persones que se situen a peu de carretera per tot el recorregut establert a les diferents etapes.

Com a curiositat i marca del temps, cal dir que la primera edició de la Volta Ciclista a la Província de Tarragona es va celebrar l’any 1908 i que el guanyador a la classificació general va ser el ciclista francès Paul Mazan que va imposar-se a tres de les quatre etapes que va tenir aquella primera edició.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.