La Fira Centre Comercial proposa un Nadal ple de sortejos, premis i la participació dels seus visitants

El Pare Noel serà més proper als nens que mai, ja que les primeres 250 persones que presentin al Punt d’Atenció al Client (PAC) un ticket de compra superior als 25€, o diversos tiquets del mateix dia que superin aquest import, podran deixar les seves dades i abans del 25 de desembre rebran un vídeo personalitzat on el Pare Noel saludarà als seus fills i els preguntarà com s’han portat aquests darrers dotze mesos. Els interessats en aconseguir un dels vídeos hauran d’apuntar-se al PAC entre el 26 de novembre i el 7 de desembre.

Un any més, les xarxes socials jugaran un paper molt especial en aquesta campanya. La Fira Centre Comercial sortejarà 10 premis de 50€ en compres entre tots els visitants que publiquin una foto en un dels dos photocalls que s’instal·laran a la Planta Baixa i Planta Segona entre el 26 de novembre i el 5 de gener. El sorteig serà vàlid a partir del 29 de desembre i caldrà pujar les fotos, etiquetant a La Fira, a Instagram i a Facebook.

Una altra novetat és el sorteig de tres premis d’un sopar amb un import màxim de 50€ als locals de restauració de La Fira Centre Comercial que Canal Reus TV realitzarà a través de les seves xarxes socials. Els guanyadors podran gaudir del sopar entre el 15 de gener i el 15 de febrer del proper any.  

El 2021 es tancarà a Reus amb la tretzena edició de la tradicional carrera de Sant Silvestre, que tindrà el seu punt de sortida i arribada a La Fira Centre Comercial. Serà el 31 de desembre a la tarda i, com en ocasions anteriors, hi haurà un estand els dies previs on els interessats podran fer les seves inscripcions i rebre els seus dorsals i una samarreta commemorativa. D’aquesta manera, un any més La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI de el Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, ha preparat una campanya nadalenca per a tots els públics i on la il·lusió, la màgia i la fantasia faran protagonistes als més petits però també als més grans amb la intenció que tots facin un “Like” a aquestes festes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.