La Fira Centre Comercial reobre amb una bona afluència de públic i en plena campanya nadalenca

La Fira Centre Comercial reobre amb una bona afluència de públic i en plena campanya nadalenca

El primer dia de reobertura de La Fira Centre Comercial, després del tancament decretat arran de les mesures del Covid per part de la Generalitat de Catalunya, ha atret a nombrosos visitants que han volgut tornar a aquest espai comercial tot i que de manera molt esglaonada i sense provocar col·lapses en cap moment.

Les dades del primer dia indiquen que van visitar la Fira Centre Comercial un total de 12.016 persones, xifra que representa un augment del 22% a les dades d’afluència del passat 25 de maig, jornada de reobertura després del primer confinament. La Fira, Centre Comercial gestionat per Silicius, la SOCIMI de el Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, ha reobert reforçant encara més els serveis de neteja i els serveis auxiliars, el control d’aforament i garantint la ventilació natural de totes les parts comunes de l’edifici.

La reobertura de La Fira Centre Comercial arriba en plena campanya nadalenca, emmarcada sota el lema “Hola Nadal, Adéu 2020”. Cal recordar que les xarxes socials juguen un paper molt especial en aquesta campanya. A través dels seus canals digitals, La Fira ha preparat un Nadal ple de sorpreses, jocs i premis. En diversos sortejos setmanals, es regalaran 4 targetes regal valorades en 50 € i 15 en 20 € per bescanviar en els establiments de centre entre els que interactuïn via Facebook, Twitter o Instagram. La campanya enguany es presenta diferent però igualment plena de màgia.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.