El Centre de Formació d’Adults Àgora de Salou amplia la seva oferta formativa amb el nou curs ‘COMPETIC INICIAL’

El Centre de Formació d’Adults Àgora de Salou amplia la seva oferta formativa amb el nou curs ‘COMPETIC INICIAL’

L’objectiu d’aquest nou curs de Salou és familiaritzar els alumnes amb l’ús de l’ordinador i d’internet, i donar-los a conèixer les possibilitats que ofereixen les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)

L’àrea de Serveis Educatius de l’Ajuntament de Salou ha apostat per ampliar l’oferta formativa del Centre de Formació d’Adults Àgora, amb la incorporació del nou curs presencial ‘COMPETIC INICIAL’, adreçat, especialment, a persones nascudes abans de la dècada dels 60, i a totes aquelles, majors de 18 anys, que desconeguin el potencial de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Aquest curs té com a objectiu facilitar l’adquisició de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), per desenvolupar-se en la societat actual.

La formació, que tindrà una durada de 105 hores, s’iniciarà el 18 de gener i finalitzarà el 3 de juny de 2021. L’horari serà els dilluns i dijous, de 15.30 a 18.30 h, a l’Edifici Atenea (Avinguda Pau Casals, 14).

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “els canvis de la nostra societat ens condicionen a estar sempre actualitzats i a formar-nos, constantment, en tots aquells coneixements relacionats amb les noves tecnologies”. En aquest sentit, l’alcalde ha encoratjat les persones que estiguin interessades a endinsar-se al món TIC, “a que aprofitin l’oportunitat, ja que, actualment, la tecnologia és present a tots els àmbits de la nostra vida”.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha valorat molt positivament la incorporació d’aquest nou curs, “ja que millorarà l’oferta actual que posem a l’abast de la ciutadania adulta del municipi”. Gómez ha assegurat que “dita formació permetrà els alumnes familiaritzar-se amb l’ús dels dispositius mòbils, de l’ordinador i d’internet, així com, també, els obrirà noves portes, tant a nivell laboral com personal, en el seu dia a dia”.

Les competències que es treballen durant aquest curs són: la tecnologia digital, l’ús de l’ordinador i del sistema operatiu; la navegació i comunicació en el món digital; i el tractament de la informació escrita.

El període d’inscripció és des d’avui dimarts, dia 15, i fins a aquest dijous, 17 de desembre; i de l’11 al 17 de gener, en horari de 10 a 12 h.

El preu de la formació és de 41,10 euros de matrícula, més 30 euros de material.

Més informació, al perfil d’Instagram @cfaagora; a la pàgina web agora.xtec.cat/cfaagorasalou; i trucant als telèfons del Centre de Formació d’Adults de Salou, al 977 388 851 i al 687 656 597.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.