La Fira Centre Comercial se suma a la campanya ‘L’ hora del planeta’

La Fira Centre Comercial se suma per setè any consecutiu a l’apagat de llums per la campanya “La hora del planeta” organitzada per WWF Internacional.

“LaHora del Planeta” és un moviment mundial en què participen més de 190 països i milions de persones apagant els llums de casa, empreses, edificis i monuments més emblemàtics durant 60 minuts. El moviment va néixer fa 17 anys a Sidney, Austràlia, i des d’aleshores s’ha convertit en el símbol més important de lluita contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat.

Aquest dissabte 25 de març, la Fira Centre Comercial apagarà durant una hora, de 20.30 a 21.30 hores, tota la seva il·luminació exterior, els llums del tòtem de la Plaça de l’Univers així com els de les pèrgoles i jardineres de la terrassa. Amb aquesta acció La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, fa una aportació necessària per mostrar els efectes que tenen les persones, la naturalesa i l’economia del planeta a conseqüència del canvi climàtic.

La Fira Centre Comercial ja ha participat a la campanya “La hora del planeta” en els darrers anys. Per arribar a tots els públics, WWF convida a conèixer a fons la seva activitat a través del web www.lahoradelplaneta.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.