5a edició de la jornada ‘A Reus fem comerç!’

L’Agència de Promoció de Ciutat de Reus organitza, amb el suport de les entitats comercials de la ciutat, el 30 de març a La Llotja la cinquena edició de la jornada “A Reus Fem Comerç” i adreçada als professionals del sectors comerç, serveis i restauració.

Les darreres edicions celebrades els dies 21 de març, 5 de juliol i 18 d’octubre de 2018 i 28 de febrer de 2019 van tenir una mitjana d’assistència d’un centenar de persones i es van tractar els temes de present i futur del comerç com ara la fidelització dels clients, models de consum i el Top Visual, entre d’altres. Les sessions van ser moderades per professionals del sector en format ponència i posterior debat entre tots els assistents.

En aquesta edició es faran dues ponències a càrrec de Oriol Cesena, director de la consultora Focalizza i expert en la promoció del comerç i les àrees urbanes. La primera ponència, “Espai urbà i comerç: reptes per a les ciutats de futur”  posarà en valor les principals polítiques per construir espais comercials urbans atractius: la col·laboració público privada, la gestió de l’espai urbà, la implementació de nous models de gestió professionalitzada, seran els elements clau per abordar com el sector comercial s’ha d’erigir com el sector econòmic més important d’una ciutat com Reus. Al final de la ponència es generarà un debat per tractar aquests temes amb exemples i participants de les Jornades.

La segona ponència “Comerç i tecnologia: reptes per a un sector més competitiu”, serà un espai de debat sobre com els principals aspectes perquè un negoci pugui millorar el seu atractiu

L’objectiu d’aquesta jornada és conèixer i valorar les inquietuds del sector sobre aquestes temàtiques a la ciutat de Reus i en el context global.

L’acte començarà a les 13:00 h, a La Llotja de Reus amb un petit refrigeri i recepció dels assistents i finalitzarà a les 17:00 h aproximadament.

La inscripció és gratuïta i la data límit per a realitzar-la és el dia 28 de març al següent enllaç https://forms.gle/5VFtLvG75frZbjy47

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.