La Fira Centre Comercial se suma al Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, el avui 19 d’octubre, La Fira Centre Comercial ha preparat una activitat divulgativa sobre la realitat d’aquesta malaltia. Es tracta d’una exposició realitzada conjuntament amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) que té com a objectiu conscienciar la població en general sobre els efectes físics, psíquics i socials que provoca aquest tipus de càncer que, a Espanya, afecta cada any una mitjana de més de 34.000 dones.

La presència avui a La Fira Centre Comercial de representants de l’AECC a nivell estatal i provincial, ha servit per posar sobre la taula les dades reals d’aquesta malaltia. Així, Anna Mateu, membre de la junta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a Tarragona, ha explicat que “ara mateix la supervivència mitjana a cinc anys és del 85%, i això evidencia que toca, de nou i com als anys noranta, motivar al moviment social per aconseguir fer una recerca i una detecció precoç del càncer de mama perquè, entre altres dades preocupants, hi ha la que indica que entre un 5 i un 6% dels casos de càncer detectats, ja estan a l’estadi metastàtic que és el més avançat”.

Els visitants a l’exposició que s’ubicarà a la Planta Carrer de La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i Gestió d’Actius, podran fer donacions sumant-se a la “guardiola virtual” de La Fira que gestionarà l’AECC. La gerent d’aquest Centre Comercial, Patricia Perugini, ha remarcat que “és important que puguem seguir donant suport a aquestes col·lectius i associacions de caire social i de l’entorn sanitari per difondre la seva feina i mostrar públicament la realitat del seu camp de treball”.

La mostra de l’AECC es podrà visitar del 19 al 24 d’octubre a la Fira Centre Comercial.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.