S’inaugura el Parc del Lliscament

Aquest dissabte 22 d’octubre al matí tindrà lloc la inauguració del Parc del Lliscament, el nou parc esportiu urbà a la zona oest de la ciutat que té una superficie de 13.013 m2 i inclou tres zones per a la pràctica esportiva intergeneracional: el nou skatepark, el parc de cal·listènia i l l’àrea de petanca.

L’acte oficial d’inauguració serà a les 12.30 hores, a càrrec de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el regidor d’Esports, Pep Cuerba; la regidora d’Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui, i altres representants del consistori.

Al llarg del matí, des de la Regidoria d’Esports s’han preparat activitats esportives per a dinamitzar la jornada. De les 10.00h a les 12.30h hi haurà classes gratuïtes d’skate i scooter, a càrrec dels monitors d’Ungravity. Aquestes classes seran sense inscripció prèvia i es recomana als assistents portar material propi. També en aquest horari, l’associació Venom Barz dinamitzarà l’espai de cal·listènia que hi ha al parc. Després de l’acte oficial d’inauguració, hi haurà un exhibició d’skate i scooter a càrrec dels campions de Catalunya i d’Espanya de la modalitat.

Les obres del parc del Lliscament van finalitzar el 30 de setembre i han estat executades per l’empresa Servidel SLU, per un pressupost d’adjudicació de 904.638,23 euros. A més de l’habilitació de les tres zones esportives, el projecte urbanístic ha inclòs la naturalització de la zona verda de l’entorn i la creació de noves zones d’estada, generant un lloc de trobada entre la ciutadana i la natura.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.