La Fira Centre Comercial se suma un any més al Dia Mundial de l’Alzheimer

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer, el proper 21 de setembre, La Fira Centre Comercial se sumarà un any més a aquesta jornada de conscienciació de la malaltia amb una acció que realitzarà per col·laborar amb l’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp.

Des d’aquest dijous 16 de setembre i fins el proper dimarts dia 21, al Punt d’Atenció al Client de La Fira Centre Comercial s’hi podrà veure un llaç verd que és el símbol associat a aquesta causa de lluita contra l’Alzheimer i difusió de la malaltia.

Per altra part, els dies 16, 17, 18 i 20 de setembre, de 17.30h a 20.00h, hi haurà un stand de l’Associació d’Alzheimer a la Planta Baixa de La Fira, Centre Comercial gestionat per Silicius, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió activa d’actius, per informar sobre la seva tasca i difondre la campanya “Revisió Cognitiva”. A l’estand també s’hi entregaran globus a totes les persones que s’hi apropin per informar-se. A més aquests dies La Fira Centre Comercial rebrà la visita de “Neurona”, un personatge que circularà per tot el Centre Comercial per donar a conèixer la seva campanya al públic. 

La Fira Centre Comercial s’ha sumat ja en altres ocasions al Dia Mundial de l’Alzheimer amb accions de suport a l’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp, entitat creada l’any 2003 per part d’un grup de familiars que, per conèixer més a fons la malaltia i afrontar el seu procés, van unir-se per donar resposta a les persones i famílies afectades.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.