La Fira Centre Comercial sorteja 40 partides dobles a Ozone Bowling

La Fira Centre Comercial ofereix als seus clients la possibilitat de participar en el sorteig de 40 partides dobles a Ozone Bowling. De el 3 al 30 de maig es podrà participar de manera molt fàcil en aquest nou concurs. Només cal ser seguidor dels perfils de La Fira Centre Comercial a Instagram o Facebook, i, depenent de la setmana, interactuar a través d’aquestes xarxes socials.

Ozone Bowling va reobrir les seves portes el passat 15 de març per seguir oferint oci i diversió per a tota la família. L’espai disposa de pistes de bowling homologades per l’ACB i equipades amb bumpers perquè els més petits puguin jugar sense perdre cap dels seus llançaments. A més de les partides de bitlles, Ozone disposa de diferents màquines recreatives i esportives on s’aconsegueixen tiquets per bescanviar al seu panell de premis tots els dies de la setmana.

En total, La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI de el Grup Mazabi especialitzada en la compra i Gestió d’Actius, sortejarà 10 partides dobles per setmana a Ozone Bowling durant les quatre setmanes de maig.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.