La Fira Centre Comercial sorteja invitacions per gaudir a Ozone Bowling

La Fira Centre Comercial ofereix als seus clients la possibilitat de prendre part al sorteig de 10 premis de dues invitacions per una partida a Ozone Bowling. Participar-hi és molt fàcil ja que només cal seguir el perfil de La Fira a Instagram i a Facebook i etiquetar a la persona amb qui es compartirà el premi de la partida. A més, els participants poden triplicar les possibilitats de guanyar publicant una fotografia des d’Ozone Bowling a Facebook i/o Instagram i esmentant La Fira.

Del 20 al 30 de desembre es podrà prendre part al sorteig i el 31 de desembre es publicarà el nom dels guanyadors i guanyadores a les xarxes de La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI de el Grup Mazabi especialitzada en la compra i Gestió d’Actius.

Els premis d’Ozone Bowling es podran gaudir de l’1 de gener al 28 de gener del proper any 2022. Cal recordar que aquest espai, ubicat a la Planta Segona de La Fira Centre Comercial, disposa de pistes de bowling homologades per l’ACB i equipades amb bumpers perquè els més petits puguin jugar sense perdre cap dels seus llançaments. A més de les partides de bitlles, Ozone disposa de diferents màquines recreatives i esportives on s’aconsegueixen tiquets per bescanviar al seu panell de premis tots els dies de la setmana. Ozone Bowling és obert al seu públic de dilluns a dijous de 16.00h a 00.00h, els divendres i vigílies de festiu de 16.00h a 01.00h, els dissabtes de 12.00h a 02.00h, i el diumenge i festius de 12.00h a 00.00h.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.