La Fira Centre Comercial tanca l’estiu amb un notable increment d’afluència de públic

Reus, setembre de 2018. Més de 660.000 persones han passat per La Fira Centre Comercial durant els mesos de juliol i agost, una dada molt positiva que significa un increment molt destacable respecte el mateix període de l’any passat. El mes de juliol es va registrar un increment de visitants del 2,4% però la xifra més positiva havia d’arribar a l’agost que es va tancar amb un11,2% de creixement respecte el mateix mes de l’any passat.

El del 2017 va ser un estiu tràgic pels atemptats del 17 d’agost a Barcelona i Cambrils que van fer davallar les afluències a tots els centres comercials i àrees de comerç de Catalunya a partir del fatídic dia. El fet que s’hagi tornat a la normalitat, sumat la campanya realitzada per La Fira Centre Comercial per difondre l’activitat i serveis d’aquest espai, a través de la presència a les platges de la Costa Daurada, l’aeroport de Reus, hotels i càmpings de diferents municipis, ha ajudat molt a l’augment de l’afluència a l’agost.

Si parlem de les procedències dels visitants estrangers a La Fira Centre Comercial, un 42% són russos, un 24% arriben de França, un 12% són procedents d’Holanda i després, en menor percentatge, són ciutadans belgues, anglesos i irlandesos. La majoria dels turistes que han fet les seves compres a La Fira Centre Comercial aquest estiu era el primer cop que venien però cal destacar que un 30% dels clients holandesos, un 30% dels alemanys o el 12% dels clients russos repetien visita i ja coneixien el Centre Comercial. De mitjana, el dimarts és el dia de la setmana de més afluència i el tram horari coincideix amb les hores d’abans i després de dinar ja que va de les 10h del matí a les 15h de la tarda.

Pel que fa al turisme nacional que aquest estiu ha fet la seva visita i les seves compres a La Fira Centre Comercial, un 32% eren procedents de Barcelona, un 14% de Lleida i un 6% de Madrid. Saragossa, València i l’àrea de Navarra i Biscaia són altres parts de l’estat on viuen els qui arriben a aquest Centre Comercial. El grau de fidelització és alt ja que un 65% dels clients nacionals han fet la seva primera visita mentre l’altre 35% ja coneixien l’espai i han tornat.

Tots els visitants de La Fira, Centre Comercial gestionat per Merlin Properties, han tingut al seu abast les últimes tendències en moda, calçat, complements, perfumeria, objectes de la llar, noves tecnologies i esports; a més de gaudir de la seva bona oferta de restauració i oci.

Segueix-nos a les xarxes socials:

Facebook La Fira 

Twitter i Instagram: @CCLaFira

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.