Una trentena d’actes per celebrar la festa major de Sant Miquel a l’Albiol

L’Ajuntament de l’Albiol ja té a punt el programa d’actes de la festa major de Sant Miquel, que ofereix als veïns i veïnes del municipi i als visitants gairebé una trentena d’actes per a totes les edats, en un intens programa que es desenvoluparà entre el divendres 28 i el diumenge 30 de setembre.

La festa major començarà el divendres 28 de setembre, a les 19h, amb el pregó, que anirà a càrrec de Carles de Ahumada Batlle, nascut al 1948, enòleg, veí de Bonretorn (nucli de l’Albiol), i amb un extens currículum  com ara que és director i president del Consell Rector de l’Olivera SCCL i Can Calopa; president de les fundacions Olivera i Alba Futur; president de les associacions Alba; associació per al desenvolupament integral de la Vall del Corb; associació per a la defensa i millora del territori i patrimoni de l’Albiol (Alveolus), vocal de les fundacions Casa Dalmases, Pare Manel, Esmen i vocal del consell regulador de la DO Costers del Segre.

Després s’inaugurarà la nova placa de la plaça Sant Miquel i es podran admirar totes les plaques que s’han confeccionat per a indicar els carrers del poble en una exposició que hi haurà a l’alberg.

L’endemà 29 de setembre hi haurà a les 12h la missa en honor al patró i l’ofrena de productes de la terra, i durant tot el dia els més petits podran gaudir d’un joc d’inflables. Entre les actuacions previstes durant tot el dia hi haurà ball de Valencians i ball de Cercolets de la Selva del Camp, castellers d’Alcover, d’Altafulla i els Castellers de la Il·lusió, ambientació teatral, taller de percussió, vermut popular, correfoc, concert de la Tieta Clara, sopar popular i ball.

Diumenge 30 de setembre, hi haurà despertar amb timbals, mercat de productes artesans, tallers de picapedrer i cistelleria, inflables, concert vermut amb The Seventies, dinar popular, l’obra de teatre “Okupes de segona” i un refrigeri de fi de festa.

Diumenge, però, també destaca la IV Trailseries de l’Albiol, en la que prendran part uns 200 atletes. Començarà a les 9.30 h i el lliurament de premis està previst sobre les 13.30h.

A més, també diumenge a les 11 h, l’associació del municipi Alveolus realitzarà a l’alberg la seva setena jornada aquest cop centrada en la ponència amb el títol “Parc Natural Muntanyes de Prades: del mite a la realitat”.

Tots els actes es realitzen a la carpa que es munta per a la festa major a costat de la plaça Sant Miquel i pels carrers del poble. A més, tots els actes de la festa major són gratuïts excepte el sopar popular de dissabte i el dinar popular de diumenge, que valen 9 i 5 euros respectivament, tot i que per la compra dels dos tiquets hi ha un preu reduït de 12 euros.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.