La fira Esquiades SnowFun rep el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya

Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya

firaReus va rebre per darrera vegada aquest premi l’any 2013, per la creació de la Fira de Botigues Online (FIBO)

La fira Esquiades SnowFun, organitzada conjuntament per firaReus i l’empresa Viajes Para Ti (esquiades.com), ha obtingut el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya, que atorga la Generalitat en el marc del Congrés de Fires de Catalunya.

La 1a fira experiencial d’esquí, Esquiades SnowFun, es va fer els dies 11 i 12 de novembre de 2017 i va comptar amb la presència de la pràctica totalitat de les pistes espanyoles i altres operadors del sector, com cadenes hoteleres i marques de material esportiu. Com explica el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà «l’objectiu era que els assistents poguessin avançar la temporada de neu, a través de les activitats programades i de les promocions que oferien els expositors».

Aquesta fira, no només estava dirigida als aficionats a l’esquí sinó que també tenia per objectiu contribuir a la creació de nous aficionats a aquest esport. I per tancar el cercle, Esquiades SnowFun comptava també amb l’organtizació d’una trobada professional dels principals operadors del sector de l’Estat en la qual van prendre part una setantena de responsables i directius. Així, Esquiades SnowFun es va convertir en el punt de referència del turisme de muntanya i els esports de neu a l’Estat Espanyol i va comportar l’oportunitat de posicionar firaReus com a organitzador de fires i esdeveniments singulars.

La principal innovació de l’esdeveniment va ser el seu enfocament experiencial amb zones de presentacions, conferències i tallers i espais d’activitats com mushing o karts. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, destaca «la important inversió tecnològica d’aquest esdeveniment, el qual va comptar amb el simulador d’esquí més innovador del món i una pista d’esquí infinita, i que es complementava amb espais de realitat virtual i videojocs de neu». La fira tenia també una zona de showcooking on es podien degustar plats de muntanya.

Els participants van procedir de Catalunya i de la resta de l’Estat i el seu perfil responia a esportistes que esquiaven una mitjana de 6 vegades per temporada. El 52% tenien nivell mig d’esquí i el 38% avançat. Esquiades SnowFun ha programat la 2a edició per als dies 23 i 24 de novembre de 2019.

firaReus tancarà el 2018 amb un total de 12 fires realitzades, 4 de les quals són novetats al calendari firal: Expofira del Km 0, Outlet Point, Catbot i Mr Game.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.