Reus es prepara per donar el tret de sortida de la campanya de Nadal

campanya de Nadal

Aquest divendres a les 19:00 h s’encendran les llums de Nadal de la ciutat en prémer el botó situat en un escenari a la plaça del Mercadal. El muntatge que s’ha preparat per a l’ocasió i que marcarà el tret de sortida de la campanya de Nadal a Reus començarà a les 18:15 h amb tres espectacles itinerants que sortiran des de la plaça de la Llibertat, del carrer de Jesús i de la plaça d’Evarist Fàbregas.

Al voltant de els 18:45 h els itinerants arribaran a la plaça del Mercadal i s’ajuntaran a l’escenari des d’on, amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i la resta d’autoritats, les entitats comercials i els patrocinadors de la campanya, es realitzarà l’encesa de l’enllumenat nadalenc.

Enguany, amb motiu de la commemoració de Reus Ciutat de la Música 2018 tots els espectacles de carrer de la campanya de Nadal, inclòs l’inaugural d’aquest divendres, tenen la música com a fil conductor.

Argument
L’espectacle se situa en les tres edats de la vida: infància i joventut, edat adulta i maduresa. Representen tres moments vitals, tres edats amb els seus condicionants i universos propis que s’uneixen en la celebració del Nadal.

És un espectacle breu, una oda al valor de l’entesa i al fet de compartir moments entre diverses generacions. Edats que al dia a dia no coincideixen gaire comparteixen per les festes de Nadal l’alegria de la celebració.

La proposta argumental s’ha treballat des de valors nadalencs com la generositat, la il·lusió i la unió.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.