La Fira Xauxa al Parc del Pescador de Cambrils

L’entitat juvenil Escolta i Guia Gent de Mar de Cambrils portarà a terme  la Fira Xauxa al Parc del Pescador de Cambrils el proper dissabte el 7 de maig portaran a terme a partir de les set de la tarda. L’activitat compta amb la col·laboració del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils en el marc del suport a entitats juvenils previst al Pla Municipal de Joventut de Cambrils.  

La fira pretén recuperar una antiga tradició de l’agrupament que s’havia vist perjudicada per la pandèmia i cohesionar infants i joves, caps i famílies. L’esdeveniment, amb accés gratuït, està pensat per membres i exmembres de l’agrupament, així com tots els cambrilencs i cambrilenques que hi vulguin participar.  

Aquesta fira també servirà per celebrar els 45 anys de l’entitat (que no es van poder celebrar en el seu moment) i donar a conèixer el nou espai-seu de l’agrupament, que obrirà portes al setembre amb el nou curs.  

Durant la tarda es realitzaran diferents activitats com ara cucanyes i un bingo popular i a partir de les 21.30 fins a les 2.30 hi haurà d’actuació del grup musical Julivert + PD JD. L’agrupament  fa una crida perquè cadascú porti el seu got de casa. Les persones que portin fulard tindran descompte a la barra.  

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que aquesta fira serà un espai de trobada entre joves i famílies, de reconeixement de la tasca en el lleure que fa l’entitat i de celebració per l’oportunitat de disposar d’un nou espai per portar a terme les activitats de lleure de cara al nou curs escolar. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.