La Fundació del Teatre Fortuny i la Camerata XXI – Orquestra ciutat de Reus organitzen el concert “Un Nadal de Pel·lícula”

La Fundació del Teatre Fortuny i la Camerata XXI – Orquestra ciutat de Reus organitzen el concert “Un Nadal de Pel·lícula”

La Fundació del Teatre Fortuny de Reus organitza, juntament amb la Camerata XXI – Orquestra ciutat de Reus, el concert “Un Nadal de Pel·lícula” el proper diumenge dia 27 de desembre a les 7 del vespre al Teatre Fortuny. La música és un element que sempre és present al Nadal i, enguany, en un any difícil on la música i la cultura en general han deixat de sonar, la Fundació del Teatre Fortuny de Reus, juntament amb la Camerata XXI – Orquestra Ciutat de Reus volen desitjar unes bones festes amb la música i amb un missatge d’esperança. En el context actual de restriccions a causa de la Covid19, el concert es transmetrà en obert en directe pel Canal Reus Televisió i per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

L’actuació inclou un programa de bandes sonores de pel·lícula: Pirates of the Caribbean, La bella i la bestia, A Night at the museum, Frozen, La,la,land, West side Story, i moltes més melodies. La direcció del concert anirà a càrrec del mestre Miquel Massana conjuntament amb els components de l’orquestra Camerata XXI – Ciutat de Reus i tindrà una durada d’uns 60 minuts. El concert es repetirà el dia 3 de gener al municipi de La Canonja. Aquest ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Reus, l’Ajuntament de la Canonja, Reus Promoció i el patrocini especial de Vermuts Miró. Així mateix, la col·laboració de Canal Reus Televisió i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya que es faran càrrec que el concer t arribi en directe arreu de Catalunya per tothom.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.