La Fundació Privada Reddis obre la convocatòria del Premi Beca d’Art Contemporani amb una dotació de 6.000€ per al projecte guanyador i 2 accèssits de 1.000€

Premi beca

El Premi Beca suposa l’ajuda a una producció artística d’un projecte
expositiu que reflexioni sobre l’Espai Urbà.

El projecte guanyador s’exposarà de manera simultània a la sala Fortuny del Centre de Lectura i a la Galeria Antoni Pinyol de Reus.

Fins al 7 de juny tots els participants podran presentar
les seves propostes. Les bases estan penjades al web de la Fundació.

La Fundació Privada Reddis convoca la 1a. edició del Premi  Beca d’Art Contemporani Fundació Privada Reddis, amb l’objectiu d’impulsar la  creació artística, difondre les arts visuals entre el públic i donar suport a la  producció d’un projecte artístic.

El Premi Beca suposa l’ajuda a una producció artística d’un projecte expositiu que  reflexioni sobre l’Espai Urbà, relacionant art i entorn urbà. És obert a qualsevol disciplina artística, tot i que es consideren prioritàries les propostes sobre les arts  visuals contemporànies i el tractament multidisciplinari del projecte. Aquest  s’haurà d’adaptar i adequar a les sales on s’haurà d’exposar de manera simultània:  la Sala Fortuny del Centre de Lectura i l’espai expositiu de la Galeria Antoni Pinyol.

La dotació del Premi Beca és de 6.000€ per al projecte expositiu guanyador i de  1.000€ per a dos accèssits.

La convocatòria, oberta des d’ara fins el 7 de juny de 2020, està adreçada a artistes  i creadors majors de 18 anys residents a Catalunya. Tots els participants podran  enviar els seus projectes a l’adreça de correu electrònic:  premibeca@fundacioreddis.org. Les bases i la butlleta d’inscripció, així com els  plànols de les sales on s’haurà d’exposar el projecte, estan penjades a la web de la  Fundació Privada Reddis: www.fundacioreddis.org

Antecedents
L’any 1997 , la Fundació Privada Reddis va convocar la primera edició del Premi de  pintura Ceferino Olivé. Des d’aleshores s’han realitzat vuit edicions, totes elles amb el mateix objectiu: promocionar les arts plàstiques en l’entorn dels països de parla catalana, i alhora prestigiar un certamen d’aquestes característiques a la nostra ciutat.

Després de divuit anys, la Fundació va donar un pas més en aquest suport a la  cultura i va crear el Premi d’Art Contemporani Fundació Privada Reddis, del qual  se’n van celebrar 2 edicions.

Per a més informació:
Carlota Martí: comunicacio@fundacioreddis.org
Telèfon: 977 321 132
Fundació Privada Reddis

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.