L’Orfeó Reusenc presenta la programació teatral del primer semestre de l’any

Pedro y el Capitán, El poble de la música o Romeo y Julieta, una mirada distinta són algunes de les obres que es podran veure a l’entitat reusenca en la programació d’hivern i primavera.
Els preus de les entrades pels espectacles infantils seran 5€ per als socis (4,50€ anticipada) i 8€ pels no socis (7€ anticipada), els preus de les obres per al públic més adult seran 8€ pels socis i 14€ (12€ anticipada) pels no socis.

Teatre Orfeó Reusenc 2020
Cartell de la programació de Teatre del primer semestre.

Aquest divendres 7 de febrer s’ha presentat a l’Orfeó Reusenc la programació teatral que es durà a terme durant els primers 6 mesos de l’any. L’Entitat presidida per Albert Bermúdez fa una clara aposta pel teatre professional i portarà a Reus noms tan reconeguts com el del director Oriol Grau o de La Companyia Sgratta. Les renovacions tècniques de l’espai escènic i la creació d’una nova programació estable són les primeres passes de l’Entitat per convertir l’Orfeó en un teatre més de la ciutat.

Tradició Oral, de Jordi Carré, encetarà el dissabte 15 de febrer a les 18:00h la nova temporada de teatre a l’Orfeó Reusenc que, com a principal novetat, comptarà amb la presència de dos grans blocs teatrals. Per un costat, es representaran quatre espectacles infantils pels més menuts i, per l’altre, tindrem l’oportunitat de veure quatre obres d’actors i actrius formats en les millors escoles de teatre de Catalunya i que formen part de companyies vingudes d’arreu del territori català.

La Companyia Sgratta continuarà el cicle de teatre infantil amb la representació de Sol amb la Lluna (29 de febrer), una obra que ens explicarà les divertides i alegres històries d’aquests dos protagonistes.

El 8 de març tindrem l’oportunitat de gaudir de la companyia de teatre La Teca Teatre, que ens presentarà l’obra FeNYa Rai!, un muntatge de diferents esquetxos que, en clau d’humor, ens parla sobre la temàtica del món laboral.

El Poble de la Música (21 de març), de la companyia Escalivada, ens durà a un poble on tots els seus habitants toquen algun instrument musical. Protagonitzada per Jordi Carré i dirigida per Lourdes Domènech, és una obra que, de ben segur, farà despertar el nostre costat més musical.

La Gàrgola Produccions Teatrals encetarà el cicle de teatre alternatiu per a un públic més adult.
La companyia de Girona portarà a l’Orfeó Reusenc el seu darrer treball, Ferides (22 de març), una obra que ens durà a l’interior de la casa d’una família catalana i ens ensenyarà les discussions i desavinences que sorgeixen abans de celebrar-se les primeres eleccions democràtiques després del franquisme.

El drac de les cireres tancarà el cicle de teatre familiar. El dissabte 4 d’abril l’artista Jordi Jubany representarà aquesta divertida funció on la princesa Coral·lina ha estat raptada per un drac malvat. El seu criat, en Periquet, intentarà salvar-la per amor.

El 17 de maig la Companyia 8 ens oferirà el seu darrer treball: Dones i silenci, una obra de caire reivindicatiu contra la violència de gènere en la qual es retraten diferents escenes protagonitzades per dones. L’obra dirigida per J. A. Aguado portarà el públic a la reflexió deixant un debat obert, el qual podrà ser resolt en un teatre-foro que es durà a terme al finalitzar l’espectacle, si el públic ho demana.

La programació teatral del primer semestre de l’any finalitzarà amb la representació de Pedro y el capitán (21 de juny). Sota la direcció d’Oriol Grau, els actors Pep Linares i Paco Romero es posaran a la pell d’un policia i el torturat en una obra plena d’intensitat i emocions.

Des de l’Orfeó Reusenc s’espera que aquesta proposta sigui ben acollida pel públic local i poder esdevenir així un dels teatres de referència de la ciutat de Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.