La Fundació Privada Reddis premia els millors treballs de Batxillerat i Formació Professional del Baix Camp

La Fundació Privada Reddis va lliurar, ahir al vespre, els Premis als treballs de Recerca de Batxillerat, que enguany arriben a la desena edició, i els Premis als millors treballs de projecte de Formació Professional (sisena edició) que han realitzat els alumnes dels instituts de la nostra comarca.

Aquests premis s’organitzen amb l’objectiu de potenciar la recerca i la investigació a l’ensenyament secundari post obligatori i de donar un impuls a la Formació Professional.

Per al curs 2019-2020, la Fundació ha concedit un total de 8 Premis per un import global de 7.000€: 6 Premis de Recerca als alumnes de Batxillerat, per un import de 5.000€, i 2 Premis als millors treballs de projecte de Formació Professional, per un
import de 2.000€.
El jurat, presidit pel Sr. Francesc Valverde (en representació del Departament d’Ensenyament) i format per la Sra. Montserrat Jové (en representació de la Universitat Rovira i Virgili), la Sra. Maria Teresa Piquer (en representació de la Fundació Privada Reddis), el Sr. Josep Lluís Calabuig (en representació dels directors/es dels centres de secundària del Baix Camp) i el Sr. Josep Andreu (en representació de la Fundació Privada Reddis, secretari), ha establert els següents premis:


PREMIS ALS TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT (10a edició):

Àmbit Científic – Tecnològic
• 1r. Premi (1.200€): Les alternatives biodegradables al plàstic. Per Alessia Sánchez Talentino, de l’INS Antoni Ballester de Mont-roig del Camp.
• 2on. Premi (800€): “La recuperació nerviosa i jo”. Per Laura Grau López, de l’INS Lluís Domènech i Montaner de Reus.
• 3er. Premi (500€): Animals marins víctimes dels plàstics. Per Maria Valencia Marcos, de l’INS Cambrils.
• 3er. Premi – Accèssit (500€): Listeriosi Alimentària. Per Maria Cabré Anguera, de l’INS Cambrils.

Àmbit d’Humanitats, Ciències Socials i Art
• 1r. Premi (1.200€): El centre comercial “La Fira”: Cap a un nou model de comerç a Reus. Per Joan Capdevila Puig, de l’INS Baix Camp de Reus.
• 2on. Premi (800€): Ballant amb el silenci. Com influeix el ball esportiu a les persones sordes. Per Pau Gómez Edo, de l’INS Baix Camp de Reus.


El jurat dels Premis de Formació Professional presidit pel Sr. Josep Lluís Torres (en representació del Departament d’Ensenyament) i format per la Sra. Maria TeresaSorrosal (en representació de la Universitat Rovira i Virgili), el Sr. F. Andreu
Lascorz (en representació dels centres de secundària del Baix Camp), el Sr. Valero Camps (en representació de la Fundació Privada Reddis) i el Sr. Josep Andreu (en representació de la Fundació Privada Reddis, secretari), ha establert els següents
premis:

PREMIS ALS TREBALLS DE PROJECTE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL (6a. edició):

• 1r. Premi (1.200€): Pla d’activitats de l’hort de l’Escola Doctor Alberich i Casas. Per Montsant López March, de l’INS Horticultura i Jardineria de Reus.
• 2on. Premi (800€): Educació ambiental a la Vall del Riu Francolí. Per Ricard Domènech González, de l’INS Horticultura i Jardineria de Reus.

Els alumnes seleccionats van exposar els seus treballs de recerca i de projecte fa unes setmanes davant del Jurat dels Premis. Els guanyadors es van fer públics ahir al vespre en un acte de lliurement presidit per la presidenta de la Fundació Privada
Reddis, Sra. Carme Buixeda, pel director dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona, Sr. Jean-Marc Segarra; el regidor d’educació de l’Ajuntament de Reus, el Sr. Daniel Recasens el president del jurat dels Premis de Recerca, Sr. Francesc
Valverde, el president del jurat dels Premis de Formació Professional, Sr. Josep Lluís Torres, i va comptar amb la presència dels pares i familiars de tots els alumnes becats.

Un any més, la Fundació Privada Reddis vol remarcar la qualitat dels treballs premiats i encoratja als alumnes a seguir avançant en l’àmbit de la recerca com a forma d’enriquiment personal i professional.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.