L’Ajuntament de Cambrils commemora la Setmana contra la LGBTIQA+Fòbia

L’Ajuntament de Cambrils, a través del Servei d’Atenció Integral de l’àrea de Polítiques d’Igualtat, ha programat diferents accions del 10 al 23 de maig en el marc de la commemoració del Dia Internacional Contra l’Homofòbia: gaifòbia, lesbofòbia, transfòbia i bifòbia.  

La primera es portarà a terme el 10 de maig amb la difusió del díptic del Servei d’Atenció Integral, a través del qual la ciutadania tindrà coneixement dels serveis que ofereix, a qui s’adreça i les vies d’accés. 

El dia 12 de maig es difondrà la Guia breu sobre els drets de les persones LGBTIQA+, que recull les accions legals que es poden dur a terme davant de qualsevol vulneració dels seus drets. Aquesta guia ha comptat per la seva elaboració amb l’àrea d’Igualtat del Consell Comarcal de l’Alt Camp.  

El 15 de maig es commemorarà, conjuntament amb la Biblioteca Municipal Josep Salceda i Castells, el Dia Internacional de les Famílies, facilitant a la ciutadania  informació relativa a la diversitat familiar, així com recomanacions bibliogràfiques específiques adreçades als diferents públics, per tal d’aprofundir i posar en valor la riquesa i amplitud de la diversitat familiar. 

L’acte que tancarà la setmana contra l’homofòbia serà la commemoració del Dia Internacional de la lluita contra l’Homofòbia, que es durà a terme el 17 de maig. En el marc d’aquesta diada es facilitarà informació diversa a la ciutadania sobre l’objectiu i reivindicacions que emmarquen la lluita contra qualsevol vulneració dels drets fonamentals de les persones del col·lectiu LGBTIQA+.  

Coincidint amb el Dia Internacional, també es farà públic el cartell específic dissenyat per  la commemoració d’aqueta diada, que forma part del projecte de cartelleria per la commemoració de dies claus amb perspectiva de diversitat afectiva, sexual, d’identitat i/o expressió de gènere, dissenyats per la il·lustradora local Marta Nolla. La pancarta reivindicativa dels drets del col·lectiu LGBTIQA+ estarà penjada a la balconada del consistori del 17 al 23 de maig. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.